PEDAGOG-TALABA HAMKORLIK FAOLIYATI SHAKLLANISHIGA XOS MASALALARNING O‘RGANILISHI - Beknazarova, L.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ushbu maqolada inson omilining tobora ortib borishi umum manfaatlar uchun samarali mehnat qilishga undovchi motivlar va stimullar tizimini keng qamrovli amalga oshirishda oliy ta’lim tizimida pedagog-talaba hamkorligi masalalarini o‘rganishning nazariy va amaliy jihatlariga e’tibor qaratilgan.