РАЗВИТИЕ ЧИТАТЕЛЬСКОЙ КОМПЕТЕНЦИИ У СТУДЕНТОВ ОБУЧАЮЩИХСЯ В ВУЗе - Салихова, З.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ҳозирги вақтда Ўзбекистонда замонавий жараён рўй бераётган бир шароитда шахснинг ижтимоийлашувидан тортиб, шаклланишигача бўлган мақсадли йўналишнинг ўзгариши таълим каби тоифадан фойдаланишга олиб келди. Илгари водий ўқувчилари маълум билим, кўникма соҳиби бўлган бўлса, эндиликда ўқув натижаларини ўлчашнинг янги мезони – компетенциядир.