ТАЛАБАЛАРНИ ИЖТИМОИЙ ФАОЛ ШАХС ҚИЛИБ ШАКЛЛАНТИРИШ МОДУЛИ БЎЙИЧА ДАСТУРИНИ АМАЛГА ОШИРИШ ОМИЛЛАРИ - Алқаров, И.Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада “Талабаларни ижтимоий фаол шахс қилиб шакллантириш” моделининг таркибий қисмлари ўрганилган. Бугунги кун талабларига мос ҳолда, ҳар бир таркибий қисмиларни инобатга олган ҳолда дастури ишлаб чиқилишига қаратилган бўлиб, буюк аждодларимиздан қолган бой маънавий мероси асос қилиб олинган.