ЎСПИРИНЛАРДА ИЛМИЙ ДУНЁҚАРАШНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ МУҲИМ ОМИЛЛАРИ - Шапсанова, Н.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада ўсмир ёшларда дунёқарашнинг шаклланиш қонуниятлари, дунёқарашнинг турлари, шунингдек, ёшларда илмий дунёқарашни шакллантириш бугунги куннинг долзарб мавзуси эканлиги ҳақида сўз боради.