БЎЛАЖАК ТЕХНОЛОГИК ТАЪЛИМ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ ТАЙЁРЛАШ ВА КРЕАТИВЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МУАММОЛАРИ - Утаева, Н.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада бўлажак технологик таълим ўқитувчиларини тайёрлаш ва креатив фаолиятини ривожлантиришда ижодий тафаккурини ошириш муаммолари ёритилган. Шунингдек, таълимга ижодий ёндашган ҳолда муаммолар ечимини топиш, мантиқий фикрлаш, хулосалорни мустақил фикрга асосланган ҳолда чиқариш кўникмаларини шакллантириш чора-тадбирлари кўриб чиқилган.