ECVET- ЕВРОПА КАСБИЙ ТАЪЛИМИ УЧУН КРЕДИТ ТИЗИМИНИ ЎЗБЕКИСТОНДА ҚЎЛЛАНИШНИНГ УСЛУБИЙ МАСАЛАЛАРИ - Турениязова, А.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада Европанинг касб-ҳунар таълими учун кредит тизими (ECVET)ни Ўзбекистон миллий таълим тизимида синовдан ўтказиш масалалари ва жорий этиш имкониятлари кўриб чиқилган.