YOSHLARNI JISMONIY TARBIYA VA SPORT ORQALI SOG’LOMLASHTIRISHDA IJTIMOIY FAOLLIK SIFATLARINING TAKOMILLASHTIRISH ZARURIYATI - Saidova, A.Y.; Erkaev, E.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ushbu maqolada yoshlar ijtimoiy faolligini oshirishning zarurati yuzaga kelganligi va yoshlar ijtimoiy faolligini oshirish − aniq maqsadga qaratilgan tashkiliy-pedagogik jarayon ekanligi, unda yoshlarda shakllangan ijtimoiy faollik sifatlarining takomillashtirilishi va boyitib borilishi masalasi asoslangan.