ЎҚУВЧИЛАР ВА ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ САНОГЕН ФИКРЛАШИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Карахонова, О.Ю. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада саноген фикрлаш муаммоси, унинг долзарблиги, ўқувчиларда саноген фикрлашни ривожлантиришда ўқитувчининг роли, саноген фикрлашнинг ривожланишига таъсир этувчи омилларнинг ижтимоий фаолиятда намоён бўлишининг ижтимоий-психологик ва педагогик жиҳатлари ёритилган.