ДИДАКТИКА гуманитарных дисциплин при создании АДАПТИВНОЙ МОДЕЛИ КОМПЬЮТЕРНОГО ОБУЧЕНИЯ ДЛЯ СТУДЕНТОВ ВУЗОВ ТЕХНИЧЕСКОГО НАПРАВЛЕНИЯ - Хажиева, И.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада компьютерда ўқитишнинг адаптив моделини яратишда гуманитар фанлар дидактикаси, шунингдек, таълимни индивидуаллаштириш орқали таълим сифатини ошириш имкониятлари кўриб чиқилади.