DIFFICULTIES OF TEACHING MIXED ABILITY CLASSES - Atadjanova, D.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ushbu maqolada har xil ko’nikma darajadagi talabalarni o’qitish va uning asosiy qiyinchiliklari, jarayondagi vaziyatning afzalliklari va kamchiliklari haqida so’z boradi.