O‘QITUVCHINING KIMYO FANIDAN O‘QUVCHILARNING IJODIY FAOLIYATINI TASHKIL ETISHDAGI ASOSIY VAZIFALARI - Artikov, M.B.; Ajieva, M.B.; Umrbekova, M.U. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada o‘quvchilarning ijodiy faoliyatini tashkil etishdagi asosiy vazifalaridan kelib chiqib, talabalarning fikrlash qobiliyati, muammoning yechimiga bo`lgan o`ylash qobiliyati hamda ijodiy faoliyat tarkibiy qismlarini o`zida jamlagan holda o`qituvchi va o`quvchilarning o`zaro uzviy bog`liqligi ta’minlanadi.