ҚАРАҚАЛПАҚ ӘДЕБИЯТЫНДА ЖАҢА ДӘРЬЯ ДӘЎИРИ ТАРИЙХЫНЫҢ СӘЎЛЕЛЕНИЎИ ҲӘМ ОНЫ ОҚЫТЫЎДЫҢ ГЕЙПАРА МӘСЕЛЕЛЕРИ - Алламбергенов, К. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада қорақалпоқ адабиётида Жана дария даври тарихи ва уни ўқитиш жараёни таҳлили қилинган.