ҚАҲАРМАН ПСИХОЛОГИЯСЫ ҲӘМ ШЕБЕРЛИК (Т.Қайыпбергеновтың «Тәнҳә өзиңе мәлим сыр» повести мысалында) - Сәрсенбаев, Қ.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада қорақалпоқ халқ ёзувчиси Т.Қайипбергеновнинг қаҳрамон психологиясини яратиш маҳорати ўрганилди. Мақолада келтирилган мисоллар адибнинг «Тәнҳә өзиңе мәлим сыр» повестидан тўпланган.