БЕРДАҚ ШЕЪРИЯТИ ЯНГИ ТАРЖИМАЛАРДА - Қурамбоева, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада Бердақ шеъриятининг ўзбек тилига таржималарида асл нусха поэтик руҳини, шакл ва мазмун уйғунлигини, миллий колоритини беришдаги таржимон маҳорати, айрим ютуқ ва камчиликлари таҳлил қилинади.