ЕРЗИЙЎАР ДӘСТАНЫНДАҒЫ ОБРАЗЛАР - Бекбергенова, А.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада Қурбанбай жиров репертуаридаги «Эрзийуар» достонининг образлар тизими ҳақида сўз бўлади. Достондаги образларни чуқур тадқиқ қилиб ўрганишда ҳар бир жиров вариантларидан олинган мисоллар аҳамиятли эканлиги назарда тутилади.