ӘЙЙЕМГИ ТҮРКИЙ ӘДЕБИЯТ ҲӘМ ФОЛЬКЛОР БИЛИМДАНЫ (Насимхон Асқарович Раҳмоновтың 70 жыллық юбилейине бағышланады) - Алламбергенов, К.; Алламбергенов, Ҳ. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада туркий адабиёт ва фольклор билимдони Насимхон Асқарович Раҳмоновнинг илмий-ижодий фаолияти, яратган илмий мактаби, илмий меҳнатлари таҳлил қилинади. Шунингдек, Олимнинг адабиёт ва фольклор, манбашунослик, тилшунослик хусусидаги назарий қарашлари келтириб ўтилган.