Т.МӘТМУРАТОВТЫҢ ВУЛЬГАРИЗМЛЕРДЕН ПАЙДАЛАНЫЎЫ - Бухарбаева, Ж.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада шоир T.Матмуратов асарларида қўлланилган вульгаризмларнинг бадиий ва услубий қўлланилиши ўрганилган. Шунингдек, шоир асарларида вульгаризмларни персонажларнинг воқеа ва ҳодисаларга муносабатлари ўрганилган.