БАЛАЛАР ҲӘМ ЖАС ӨСПИРИМЛЕР ТЕМАСЫНДАҒЫ МАТЕРИАЛЛАРДЫӉ ТӘСИРШЕӉЛИГИ ҲӘМ НӘТИЙЖЕЛИЛИГИ - Қудайбергенов, М.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мазкур мақолада глобаллашув шароитида жамиятда болалар тарбияси ва оммавий ахборот воситаларининг тутган ўрни, хусусан, болалар журналистикасининг ўрни ва аҳамияти, шунингдек, болалар журналистика соҳасида ижод қилиб келаётган журналистларнинг маҳорат борасидаги масалалари ҳар томонлама таҳлил қилинган.