ТАБИИЙ ГАЗНИ АДСОРБЦИЯ УСУЛИДА ҚУРИТИШ ТЕХНОЛОГИК СХЕМАСИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ - Махмудов, М.Ж.; Неъматов, Ҳ.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада табиий газни қуритиш технологик схемаси ишлаб чиқилган бўлиб, ушбу технологик схемага асосан бир адсорберда табиий газни қуритиш жараёни борса, бу вақтда бошқасида иссиқ газ ёрдамида регенерация ва қиздирилмаган газ ёрдамида совутиш жараёни компрессор ёрдамида циркуляция ҳосил қилиш орқали амалга оширилади.