BASLAWÍSH KLASSLARDA MUZÍKA PÁNIN OQÍTÍWDA INTERAKTIV METODLARDAN PAYDALAÍW - Tajetdinova, S.M.; Axetova, G.J. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Bu maqolada boshlanǵich sinflarda «Musiqa» fanini o‘qitishda qo‘llaniladigan «diktant» usuli haqida so‘z yaritiladi. Dinamik belgilarni o‘rganishda matnli, sonli va harfli diktant usullarini tatbiq qilish qoidalariga to‘xtalgan.