PROJECTION METHOD IN THE INTEGRATION OF DESIGN ELEMENTS AND ENGINEERING GRAPHICS AND DESIGN SCIENCES - Haqberdiyev, B.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ushbu maqola dizayn texnikasini yaratish uchun grafik muhandislik va dizaynni birlashtirgan holda yozilgan. Tasviriy san’at va muhandislik grafikasi talabalari uchun juda yaxshi dizayn texnikasi haqida so’z boradi.