ФОРМИРОВАНИЕ ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫХ НАВЫКОВ УЧАЩИХСЯ НА ОСНОВЕ ПРОБЛЕМНОГО ОБУЧЕНИЯ - Бектурганова, З.К.; Ерекеева, А.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада муаммоли таълим бўйича тадқиқотлар, кимё ўқитиш методологиясига қизиқишнинг муаммоли таълим асосида экспериментал кўникмаларни шакллантиришга ўзгаришининг асосий тенденциялари муҳокама қилинади.