УМУМИЙ ЎРТА ТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИ ЎҚУВЧИЛАРИГА МИЛЛИЙ ҲУНАРМАНДЧИЛИКНИ ЎРГАТИШНИНГ ТАРБИЯВИЙ ИМКОНИЯТЛАРИ - Айтмуратов, Б.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада умумтаълим мактаблари ўқувчиларига миллий ҳунармандчиликни ўргатишнинг тарбиявий имкониятлари мантиқан кетма-кет, изчил ва илмий асослаб берилган.