JISMONIY MADANIYAT FAKULTETI TALABALARINING TABIIY - ILMIY SIKL FANLARI BO‘YICHA MATEMATIK KOMPETENSIYALARINI TADQIQ QILISH - Yuldasheva, N.E. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada jismoniy madaniyat fakulteti talabalari kontingenti orasida olib borilgan va maktab ta’limi tizimida ish yuritadigan bo‘lajak mutaxassislarning matematik qobiliyatlarini aniqlashga qaratilgan sotsiologik tadqiqotlar natijalari keltirilgan.