ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТ СОҲАСИДА АХЛОҚ МЕЗОНЛАРИ ҲАМДА ИЛМИЙ-ТАДҚИҚОТЛАРНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МУАММОЛАРИ - Шопулатов, А.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада жисмоний тарбия ва спорт соҳасида таълим бериш ҳамда илмий-тадқиқотларни ривожлантириш муаммолари таҳлил қилинган бўлиб, соҳада ворисийликни таъминлашда тушунча ва атамаларни тўғри ишлатиш, қабул қилиш масаллалари ҳамда илмий ишларни тайёрлашда “плагиат” ҳолатларини олдини олиш ишларини назорат қилиш бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.