УЗЛУКСИЗ ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ЎҚУВЧИ - ЁШЛАРНИНГ ИЖОДИЙ ФИКРЛАШ ТАФАККУРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ АФЗАЛЛИК ТОМОНЛАРИ - Содиқова, Д.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада узлуксиз таълим жараёнида ўқувчи ёшларнинг ижодий фикрлаш тафаккурини ривожлантиришнинг ўзига хос томонлари кўрсатиб ўтилган.