ОБРАЗОВАТЕЛЬНО-ВОСПИТАТЕЛЬНЫЕ ПРАКТИКИ ТЬЮТОРСТВА ЗАРУБЕЖНЫХ ВУЗОВ - Кулниязов, Т.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада Европа давлатлари тьюторлик тизими, тьюторлик тизими тушунчаси, мазмун ва тузилиши, ҳамда тьюторлик тизим ҳусусиятлари ва амалиёти ўрганилган.