OLIY TA’LIMDA TALABALARGA XORIJIY TILLARNI O‘QITISHDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHDA PEDAGOGIK KOMPONENTLIK - Kiyasova, A.; Koyshibaeva, G. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada innovatsion ta’lim texnologiyalari, ta’lim jarayonida zamonaviy axborot texnologiyasi, interfaol usullardan samarali foydalanish yo‘llari haqida so‘z yuritiladi. Oliy ta’lim muassasalarida xorijiy tilni o‘qitishda talabalar bilan ishlashishning samarali yo‘llaridan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan.