ИССЛЕДОВАНИЯ КОМПОЗИЦИОННОГО СОСТАВА ТЕЛА ЮНЫХ ФУТБОЛИСТОВ 13-14 ЛЕТ - Исмагилов, Д.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Биоимпеданс таҳлили натижасида олинган маълумотлар текшириш босқичида тайёргарлик ҳолатини баҳолашга имкон беради. Текширувнинг ҳар бир босқичидаги фарқлар маълумотларни солиштириш ва шу билан ўқув жараёни ва овқатланиш воситаларидан фойдаланишнинг оқилоналиги ҳақида тасаввурга эга бўлиш имконини беради.