ИЗУЧЕНИЕ ОБРАЗНОГО СОДЕРЖАНИЯ ПРОИЗВЕДЕНИЙ НА ЗАНЯТИЯХ ПО МУЗЫКАЛЬНОМУ ИНСТРУМЕНТУ - Халилов, Ф.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу маколада бўлажак мусиқа ўқитувчиларини ўзларининг касбий малакаларини оширишда мустақил таълим ва шунингдек, мусиқий назарий билим ва малакаларини бўлишлиги ҳақида сўз юритилиб, уларнинг ўз касбида кераклиги таъкидлаб ўтилган.