ТИЛЕЎБЕРГЕН ЖУМАМУРАТОВ ЛИРИКАСЫНДА ХАЛЫҚЛЫҚ ПАФОСТЫҢ КӨРКЕМ СӘЎЛЕЛЕНИЎИ - Жарылқасинова, М.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада қорақалпоқ халқ шоири Т.Жумамуратов ижодида халқона пафоснинг акс эттирилиши, инсонларга хос одамийлик, ҳалоллик, ватансеварлик сингари ҳислатларнинг тасвирланиши таҳлил қилинган.