ЖЕНСКИЕ ОБРАЗЫ В РОМАНЕ Д.РУБИНОЙ «НА СОЛНЕЧНОЙ СТОРОНЕ УЛИЦЫ» - Ешниязова, Э.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада таниқли ёзувчи Д.Рубинанинг "Кўчанинг қуёшли томонида" романидаги аёл образлари муҳокама қилинади. Она ва қиз образлари ўртасидаги ўхшашлик ва фарқлар қиёсланади, уларнинг ўзига хос хусусиятлари очиб берилади, аёллар ўртасидаги келишмовчилик сабаби ойдинлашади.