«ЕДИГЕ» ДӘСТАНЫНЫҢ СЫРТ ЕЛЛЕРДЕ ҮЙРЕНИЛИЎИ - Алламбергенова, Г.К.; Бекбергенова, Г.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада қорақалпоқ халқ достони "Едиге" ни хорижда ўрганиш масалалари муҳокама қилинади. Немис олими Карл Райхелнинг "Едиге" таржимасининг айрим масалалари таҳлил қилинади.