O’ZBEK ALLALARIGA PSIXOLINGVISTIK YONDASHUV - Karimova, F.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada o‘zbek alla matnlariga psixolingvistik nuqtayi nazardan yondashib, matnni tashkil qiluvchi so‘zlarning alla aytayotgan onaning ruhiy holati bilan bog‘liqligi ko‘rsatib beriladi.