KARAKALPAKISMS AND RUSSIAN-LANGUAGE FICTION TEXT - Dospanova, D.U. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Qoraqalpoqlarning rus badiiy matniga ta’siri masalalari ko’rib chiqiladi. Misol tariqasida Qoraqalpog‘iston adiblarining rus tilida yozgan yoki tarjima qilgan asarlari keltiriladi.