ДАВЛАТ БОШҚАРУВИ ҲАМДА РАҲБАР КАДРЛАР МАСАЛАСИНИНГ ТАРИХИЙ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Юлдашев, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада давлат, бошқарув ва раҳбарлик тушунчалари ва уларнинг мазмун-моҳияти, жамиятни мувофиқлаштириш, ташкил этиш, назорат қилиш, тартибга солиш, ижтимоий муҳитни сақлаш ва ривожлантиришдаги ўрни ёритилган.