ПРОБЛЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ ТУРКЕСТАНСКИМ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРСТВОМ В КОЛОНИАЛЬНОЙ ПОЛИТИКЕ РОССИЙСКОЙ ИМПЕРИИ В КОНЦЕ XIX – НАЧАЛЕ ХХ ВВ - Шоев, И.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақола XIX аср охири – ХХ аср бошларида Россия империясининг мустамлакачилик сиёсатида Туркистон генерал-губернаторлигини бошқариш муаммолари ҳамда Туркистон ўлкасидаги бошқарув тузилмалари фаолиятининг қисқача тарихий шарҳига бағишланган.