ҚАРАҚАЛПАҚСТАН ШАРАЯТЫНДА ИНСАН ҚӘЎИПСИЗЛИГИН ТӘМИЙНЛЕЎ МАШҚАЛАЛАРЫ - Нурланов, А.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада Қорақалпоғистон шароитида экологик инқирознинг қишлоқ хўжалиги маҳсулотларининг ҳосилдорлигига ва маҳаллий аҳолининг саломатлигини ҳимоя қилишда энг зарур озиқ-овқат маҳсулотлари билан таъминлашдаги муаммоларга баҳо берилади.