УЎК:631.319.06. Азықлылық цехлары ушын от-шөп майдалағышларды таңлаў - Султанов, Е.К.; Рамазанов, Б.Н.; Жумамуратова, В.Б.; Қарлыбаев, А.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикасида сутга мўлжалланган чорвачилик фермаларининг озуқа тайёрлаш цехларида ИСК-3А озуқа майдалагичи - миксеридан фойдаланиш бўйича тавсиялар берилган, шунинг билан бирга ушбу қурилманинг технологик тавсифи келтирилган.