МНОГОМЕРНАЯ ГРАНИЧНАЯ ТЕОРЕМА МОРЕРА В КЛАССИЧЕСКОЙ ОБЛАСТИ ПЕРВОГО ТИПА - Отемуратов, Б.П.; Джумабаев, Д.Х.; Кутлымуратов, Б.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада биринчи тип классик соҳа учун Морера теоремасининг умумлашмалари олинган.