FOTOELEMENT VOLT-AMPER XARAKTERISTIKALARIGA ELEKTROMAGNIT TO‘LQINNING TA’SIRI - G‘ulomov, G‘.; Majidova, G.N.; Muxitdinova, F.R.; Mamarizayeva, S.O. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Odatda qizish ham to‘g‘rilanish ham rekombinasiya toklarini oshishi bilan bog‘liq bo‘lganligi sababli ularning hosil qilgan toklari va EYKlari bir xil yo‘nalishda bo‘ladi. Bundan O‘YCH maydon har doim p-n o`tishli diodda to‘g‘ri yo‘nalishdagi toklarni hosil qiladi.