ОНКОЛОГИК БЕМОРЛАР ҲАЁТ СИФАТИНИ ТАДҚИҚ ҚИЛИШНИНГ АЗАРИЙ ЖИҲАТЛАРИ - Уразбаева, Д.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мазкур мақолада онкологик беморлар ҳаёт сифатини тадқиқ қилиш масаласининг муҳимлиги таҳлил қилинган. Жумладан, ҳаёт сифати тушунчаси, онкологик беморлар ҳаёт сифатини ўрганишнинг муҳимлиги, ҳаёт сифатини ташкил қилган компонентлар келтирилган. Шунингдек, турли олимлар томонидан беморлар ҳаёт сифати концепциясини яратилиши кабилар алоҳида ёритилган.