PSIXOLOGIYA ILIMLERI КОНСТРУКТИВ ПСИХОЛОГИЯНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ОМИЛЛАРИ - Файзиева, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мазкур мақолада конструктив психологияни шакллантириш омиллари, бўлғуси психологларнинг конструктив психологик ҳимоясини шакллантириш бўйича тажриба-эксперимент ишлар дастури, бу борада ташкил этилган диагностик, назарий ва ташкил этилган тажриба блокларидан самарали фойдаланиш усуллари хусусидаги фикрлар батафсил ёритилган.