ALISHER NAVOIY ASARLARINI O’QITISHDA MEDIAPEDAGOGIKANING O’RNI - Zamonova, F.U. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ushbu maqolada Alisher Navoiy asarlarini o’rganishda zamonaviy axborot texnologiyalarining o’rni haqida so’z yuritiladi.Navoiy ijodini o’qitishda va bu bilimlarni mustahkamlashda mobil ilovalarning o’rni, samaradorligi tahlil qilinadi. Mobil o’yinlar orqali o’quvchilar bilimlarini mustahkamlab olishi mumkin.