ЭФФЕКТИВНОСТЬ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ИНТЕРАКТИВНЫХ МЕТОДОВ В ПРОЦЕССЕ ВУЗОВСКОГО ОБУЧЕНИЯ РУССКОМУ ЯЗЫКУ (Интерактивные методы обучения на уроках русского языка) - Убайдова, Д.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мавзудан фойдаланиш бугунги кунда рус тилини ўқитишни такомиллаштириш зарурати билан боғлиқ. Бу янги педагогик технологияларнинг илгор тажрибасини излаш ва уларни тажрибадан сўнг ўқув жараёнига амалиётга татбиқ этишнинг ҳаётий эҳтиёжини оширади. Маънтиқий хулоса шуки, таълим соҳасида инновацион илмий ишланмаларни яратиш ва педагогик амалиётга жорий этиш вазифаси янада долзарблашмокда.