ТЕНДЕНЦИИ И ИНТЕГРАЦИЯ ИННОВАЦИОННОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ КАК ОСНОВА ПОВЫШЕНИЯ КАЧЕСТВА ОБРАЗОВАНИЯ (из опыта работы кафедры русского языка и литературы) - Ходжаниязова, А.А.; Генжебаева, Г.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақола олий таълим тизимида инноватсион фаолият тендентсияси ва интегратсиясининг долзарб муаммосига бағишланган. Ўзбекистонда инноватсион фаолиятни ривожлантириш босқичлари янгиланмоқда. Инноватсион интегратсияни амалий қўллашнинг характерли хусусиятлари ажратиб кўрсатилган ва тавсифланган. Таълим сифатини оширишнинг асоси сифатида тренд ва инноватсияларни қўллашнинг амалий тажрибаси умумлаштирилади.