ГИМНАСТИКА ҲАРАКАТЛАРИНИ ЎРГАТИШДА ЎЙИН УСЛУБИНИНГ САМАРАДОРЛИГИ - Хайтметов, И.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мактабда жисмоний тарбия дарс жараёнида қўлланилган машқлар мажмуаси 10-11 ёшли мактаб ўқувчиларнинг жисмоний сифатларини ривожлантиришда ўзининг амалий тасдиғини топди.