ИХТИСОСЛАШГАН МАКТАБЛАРДА БАҲОЛАШГА ОИД МАСАЛАЛАР ТУРЛАРИ ВА УЛАРНИ ЕЧИШ УСУЛЛАРИ - Сойипов, Ж.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада ўқувчиларни амалий машғулотларда физика фанига қизиқишларини ривожлантириш ва мустақил билим олишларни ташкил этиш усуллари кўрсатилган. Бундан ташқари академик лицей ва умумтаълим мактабларни физика фани чуқурлаштириб ўқитиладиган синфларида баҳолашга оид масалаларидан дарс ва дарсдан ташқари ҳолатларда фойдаланиш жиҳатлари кўрсатилган.