СПОРТ-СОҒЛОМЛАШТИРИШ ТУРИЗМИГА ОИД КАДРЛАР ТАЙЁРЛАШДА ЗАМОНАВИЙ ЁНДОШУВЛАР - Раҳимов, В.Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада спорт-соғломлаштириш туризмига профессионал фаолият ва компотентлик тарзда ёндашувлар асосланган берилган. Спорт-соғломлаштириш туризми бўйича туристик-спорт оперейтинг менежерларни касбий тайёрлашнинг моҳияти очиб берилган.