МАКТАБ ЎҚУВ РЕЖАСИДА ТЕХНОЛОГИЯ ФАНИНИНГ ҚЎЙИЛИШИ ВА УНИНГ ТАРИХИЙ ТАРАҚҚИЁТИ - Пахратдинова, Р.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада технология таълими тизимини ривожлантиришда умумий ўрта таълим мактаблари ўқув режасида технология фанининг қўйилиши ва назоратчи ва амалиётчи олимлар томонидан олиб борилган тадқиқот ишлари ва онгли равишда касб танлашга йўналтиришнинг таълимий ва тарбиявий аҳамияти ёритилган.